Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 24 Iul 2013 | 15924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 4-5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor:

Muschiuletul de porc se clateste bine sub apa rece,se usuca pe niste prosoape de hartie.

Patrunjelul si busuiocul se toaca marunt,se pun intr-un castron impreuna cu uleiul de masline.

Muschiuletul de pune in castron,se unge pe ambele parti si se lasa la marinat in frigider 1 ora.

Se scoate si se pune in folie de aluminiu,impreuna cu uleiul ramas si verdeturile.Deasupra se pune morcovul taiat rondele si bucatele de usturoi.

Se impacheteaza si se pune la cuptor pentru 30-40 minute in vasul roman.

Se scoate folia de aluminiu si se lasa muschiuletul la rumenit.Il stropim cu vinul rose si mai bagam la cuptor pana se rumeneste carnea (dar sa nu se usuce).

Se serveste cu cartofi natur sau legume fierte si sos de mujdei de usturoi cu smanatana

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

26.07.2013, 19:56

stefanvictor 1

27.07.2013, 19:45

Oauu, arata super nu vreau sa ma gandesc ce gust are.

Bya Ralu 1

27.07.2013, 20:20

multumesc,da are un gust super bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitură de cartofi